CCR ledenadministratie

CCR Ledenadmin

 

Kanoverenigingen zijn er in vele soorten en maten. Maar ze hebben allemaal leden. De manier waarop verenigingen hun ledenlijsten bijhouden, is net zo divers als dat er verenigingen zijn.

In de meeste gevallen is er wel iemand in de vereniging die handig is met de computer. Die heeft de ledenadministratie op een of andere manier op de computer gezet. Vaak hebben deze computertoepassingen hun beperkingen. Ze zijn verouderd, of uit hun voegen gegroeid, of slecht gedocumenteerd, of ... noem maar op. En vaak heeft de vereniging zich afhankelijk gemaakt van een enkele persoon die weet hoe het programma werkt.

RCC (Rotterdamsche Cano Club) is een die van verenigingen. Door uitbreiding van de lidmaatschapsvormen, van de faciliteiten die de club biedt, door het on line gaan op internet e.d is de bestaande computertoepassing voor de ledenadministratie aan vervanging toe.

RCC stond voor de vraag: Hoe verder? Een nieuwe knutsel maken? Een commercieel pakket kopen? Een goed pakket van een andere vereniging overnemen? Samen met andere verenigingen een nieuw pakket ontwikkelen? Dit laatste idee is het doel van deze site.

Lees verder ..

 

Over Gandalf Productions

Gandalf Productions is een containeraanduiding voor activiteiten en voortbrengselen (producties) van Gandalf. 

Gandalf maakt graag mooie dingen. Daarbij de eisen volgend van de Romeinse ingenieur Vitruvius:

Utilitas: het moet bruikbaar zijn;
Firmitas: het moet constructief in orde zijn;
Venustas: het moet mooi zijn.

Gandalf is een soort van anagram van Gerrit van Dalfsen.

Contact

Locaties:  Rotterdam en Kootwijk