Tijdteam

 

Tijdteam verzorgde van 2006 tot 2016 sporttijdmetingen voor kanowedstrijden. Tijdteam is ontstaan uit een groep vrijwilligers van de Eindhovense kanoclub Gennepermolen. De kern van de groep bestond uit twee electronica engineers van Philips, Anton van der Kop en Mischa Tryzna. Zij hebben apparatuur ontwikkeld om starts en finishes met fotocellen waar te nemen, en de vaartijden met de computer te verwerken.

Rond 2006 heeft Gerrit van Dalfsen de organisatie en de apparatuur van de groep overgenomen en uitgebouwd.  Een belangrijke stimulans was de opening van de wildwaterbaan Dutch Water Dreams (DWD) waar de Nederlandse Kanobond (NKB) de ambitie had Europese slalom kampioenschappen te houden. Met de financiële crisis van 2008 kwamen ook DWD en de NKB in problemen, waardoor de ambities niet gerealiseerd werden.

Tijdteam heeft zijn apparatuur en organisatie gaandeweg uitgebouwd waardoor het de organisatoren van kanowedstrijden op een semi-professionele manier kon ontzorgen wat betreft het verwerken van de inschrijvingen, de sporttijdmeting en de resultaten publicatie.

Na 10 jaar heeft Gerrit van Dalfsen zijn dienstverlening in 2016 om persoonlijke redenen gestaakt. Een deel van de apparatuur is overgedragen naar een nieuwe tijdmeetgroep, kanoslalom.nl, rond de persoon van Maarten Holdrinet. Daarmee hebben we continuiteit kunnen bieden naar de organisatoren van kanowedstrijden. 

De wedstrijdsoftware is volledig vernieuwd en in de cloud ondergebracht. De starts, finishes en strafpunten worden nu per smartphone vastgelegd. Maar de fotocellen van Anton en Mischa zijn nog steeds in gebruik en nu gekoppeld aan het RaceGorilla systeem.

Verder naar de Tijdteam site ...

 

Over Gandalf Productions

Gandalf Productions is een containeraanduiding voor activiteiten en voortbrengselen (producties) van Gandalf. 

Gandalf maakt graag mooie dingen. Daarbij de eisen volgend van de Romeinse ingenieur Vitruvius:

Utilitas: het moet bruikbaar zijn;
Firmitas: het moet constructief in orde zijn;
Venustas: het moet mooi zijn.

Gandalf is een soort van anagram van Gerrit van Dalfsen.

Contact

Locaties:  Rotterdam en Kootwijk

Kvk: 24409714
Btw: NL001291509B02
Iban: NL52RABO0148385354

Contactformulier

 

© 2020 Gandalf Productions. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.