Ariadne index page

Ariadne - Help pages

A001

Koppelen van AriadnePenalty aan AriadneMain

AriadnePenalty is een aparte MSAccess toepassing voor het invoeren van strafpunten. AriadnePenalty is gekoppeld aan de AdminPC, aan de tabellen van AriadneMain en van CurrentCompetition (de wedstrijddatabase).

Bij het starten van AriadnePenalty worden de tabelkoppelingen naar AriadneMain en naar CurrentCompetition vernieuwd.

Wanneer je AriadnePenalty start, maakt deze een koppeling naar de laatst bekende AriadneMain. Wanneer die AriadneMain niet gevonden wordt, krijg je het scherm (A001) "Koppelen naar AriadneMain". Met de Browse knop kun je in een bestand-openen dialoogvenster zoeken naar de juiste AriadneMain.

AriadneMain zit normaliter op een andere computer. Als je in het bestand-openen dialoogvenster de AdminPC niet op het netwerk kunt vinden, dan moeten de netwerkinstellingen van de PenaltyPC en/of de AdminPC mogelijk nog ingesteld worden.

Nadat de tabelkoppelingen met AriadneMain geslaagd zijn, probeert AriadnePenalty de koppeling met de tabellen van de wedstrijddatabase (CurrentCompetition) te vernieuwen. Wanneer het A001 scherm meldt dat dit niet gelukt is, sluit dan AriadnePenalty af, en controleer eerst of de koppeling tussen AriadneMain en de Wedstrijddatabase (CurrentCompetition) wel klopt.

Change history

date Ariadne version change
20Jun2006 4.4.1 first release