Chip tijdmeting - overname aanbieding

Tijdteam stopt met zijn tijdmeetdiensten in 2016. Het Chip timing systeem van Tijdteam is te koop.

Chip tijdmeting

Chip timing is electronische tijdmeting op basis van het waarnemen van rfid's (radio frequency identifications, de 'chip') die de wedstrijddeelnemers bij zich dragen.

Om de chips te kunnen waarnemen, heb je antennes nodig. De antennes sturen een signaal uit, dat de chip activeert, waarna de chip zijn identificatienummer terugstuurt.

De antennes worden bestuurd door een 'reader'. De reader stuurt de antennes aan, en analyseert de ontvangen chipnummers. De reader geeft de chipnummers door naar een aangesloten computer. De computer stelt het tijdmoment vast waarop een chipnummer wordt ontvangen, en verwerkt die tijd naar een start, een finish of een tussentijd van een wedstrijddeelnemer.

De volgende foto toont de chiptijdmeting in werking.

De antennes zijn opgehangen aan een portaal boven de finish. De antennes zijn verbonden met de reader (hangt rechts aan het portaal). De reader is met een netwerkverbinding verbonden met de computer in een busje. De computer verwerkt de gelezen chipnummers naar wedstrijdresultaten, en toont die op publiekschermen en op internet.

Chip timing systeem - overname AANBOD

De omvang van de verkoopaanbieding van het chiptijdmeetsysteem is:

aantal omschrijving bedrag ex btw
1 Alien ALR-9900 chip reader ingebouwd in kast die aan het portaal opgehangen kan worden. € 800,00
4 Antenne, ingebouwd in behuizing die aan het portaal opgehangen kan worden. Per stuk € 50,-   € 200,00
2 Trussbalk van 3 meter, die gekoppeld kan worden, hetgeen een portaal werkbreedte van 6 meter geeft. Per stuk € 50,-   € 100,00
2 Statief om het portaal op te hangen. Het statief is telecopisch, en heeft een lier, waarmee het portaal omhoog gedraaid kan worden. Per stuk € 250,-   € 500,00
1 Chiptiming software licentie van Jahoma BV.   € 750,00
1 Chipreader certificaat van Jahoma BV.   € 50,00
1 Chipserie certificaat van Jahoma BV.   € 25,00
50 Startnummers met chip à € 1,-   € 50,00
     
  Totaal bedrag van aanbieding (ex btw) € 2.475,00
  BTW 21 % € 519,75
  Totaal bedrag van aanbieding (incl btw) 2994,75

Jahoma is akkoord voor het meeverkopen van de software. Voor Annual support, chipreader certificaat en chipserie certificaat rekent Jahoma € 150,- (ex. btw) per jaar.

Op aanvraag kan Tijdteam een demo geven van de chiptiming apparatuur.

Meer informatie: